Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGSKODEXET

När "Sanningskodexet" boken som avslöjar allt,
redan är tryckt och utgiven under pseudonym,
samt översatt och spridd på samtliga civiliserade
språk världen över,då är det försent,då hjälper
inga böner och bortförklaringar mer,då är domen
ett oåterkalleligt faktum,och efter den boken åter-
står ej heller något mer att säga,där tar ordet slut
i en förstummad värld.

                                           *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-18 06:28



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Mitt råd är : Läs den inte !
2015-04-18

    Starchilled child
Vilken bild man fick av texten!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP