Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROBLEMLÖSNINGAR PÅ TOPPNIVÅ

För att lärare ska få lugn o ro i sin undervisning
bör det i praktiken helt konkret utan smussel
o knussel helt frankt införas en knulltimme varje
dag så eleverna får ur sig sina Damp o kramp o
Adhd o trams o flams.
                                       *

Enda chansen bota de intagna på rättspsykiatris-
ka kliniker är att införa de naturliga behoven till
varje patient, de  där behoven  som  både  du och 
jag åtnjuter för att verka normala och må bra.
                                        *

Så enkelt var det med det där,och sluta ljug nu så
förbannat så ska du se att världen blir sannare.

                                          *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-18 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP