Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panorama

Nu växer rymdens svarta monsun

Ner över hyreshusen

Gator blir till Vintergator

Varje fönster en sol

Och varje ansikte en planet

Vakuum springer genom gatorna i jakt på liv

Och i våra hjälmar av skimrande plast

Inser vi plötsligt

Att det finns något som är större

Än människan

Förstår

Att det som inte ens har levat

Kommer att leva längre än oss




Fri vers av JacobHellichius
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-18 15:43



Bookmark and Share


  Robin V
Vackert!
2015-04-18

  Gunwale VIP
Härlig läsning!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

JacobHellichius