Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REDNECKS OCH HILLBILLYS TYPEN

Det finns typer av människor, som  hur mycket
de än anstränger sig, aldrig  kommer att kunna
njuta så mycket av livet som andra  typer, efter-
som de är för dumma i huvudet  för detta, men
de flesta är så upp över öronen upptagna av bil,
sprit, idrott och fitta  att  de inte ens tänkt efter,
om livet kanske har högre värden än så,
det  sägs  också  att  de  är  utmärkta att knäcka
kokosnötter på,för de känn ingenting.
Vad gäller sex så lär en del av dessa  urskogs in-
avelsbesatta  i avbefolkningsbygder  inte  va  så
noga när de gäll,för glest me kvinnfolk som flytt
går nä like bra me en gris, för deras värdesyn är
likaledes, kött som kött, bara  nä  ä mört,annars
får man banka nä mört, säger rednecken medan
snuse  rinn  mellan  lustgrine, när  han  tömt  sä,
därefter slakta han  grisen å frys ner till julskink-
an, live  ä  int  så  djävla  märkvärdigt som andra
gör  nä  te,  tycks   vara  dessa  typers  enkla  livs-
filosofi.
                                         *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-19 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP