Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD TVÅNGSMATAR INGEN!

Han mättar de som hungrar och törstar efter

Hans rättfärdighet, de som längtar efter

Hans frälsning och läkedom!


Alla andra skickar Han

bort med tomma

händer,


och Han tar inte

miste.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-20 04:24



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Man kan tvångsmata sig själv också. Och ändå gå med tomma händer och huvudet fullt med tvångstankar.
2015-04-20

    Lars Gullberg


utvald och dömmande
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld