Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UR EN TAXICHAUFFÖRS BEKÄNNELSER I

Som Taxichaufför  har man  en  yrkesmässig  tyst-
nadsplikt  om  sina  kunder,  men  kan  släppa  på
det i privat  regi. Nu  fungerar  faktiskt taxichauff-
örer mot sin  vilja  och  yrkesinriktning  som  ställ-
företrädande    terapeuter   som   med   tiden   blir
ganska  luttrade   medan   andra   mer   motvilligt,
tvingas på grund av sitt yrke  sitta  och  lyssna  på 
en"In vino veritas" svammel vilket  kan vara både
underhållande som påfrestande, och som i en del
fall  kan  leda  till  att  kunden  skjutsas  direkt  till
polisen, men i vissa  fall  är  det  taxichaffisen som
åker dit,på grund av medverkan till brott,historier-
na  är  otaliga och fyller  en  hel  Dsm-katalog  och
ur kriminalantropologisk särart hela registret.
Taxichaufförer kan vara både psykologer,psykiatri-
ker,samtalsterapeuter och privatspanare samt ingå
i  kriminella  nätverk,  och   man  vet  aldrig  riktigt
säkert vem som är vem  av  kunder  och  chaufförer.
                                           *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-20 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP