Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(WHATS THE DIFFERENS?)


DIALOG MELLAN EN REDNECKS OCH EN HILLBILLIYS

Hari sett`n dän slashas`n ?

-Vava! hu då ?

Den nyinflyttede dumskalle !

-Jaja ! vaeremen ?

Jamen seduint hur en ä ? hur en betesä,
iblann stån på huvä,sen sitt`n alldeles still
me bena i kors å stirrä rakt upp emot himla,

-Tron du hann ä sjuk ?

Ja ! normal än int...fan ! sitt å stirre på målna
fra arla te särla kan fan int va normalt...

-Jamen du ! han kansje har en annan en livs-
syn...

Nu drar du ifrån de som gäll,i vet va som ska
vöra og hurnä ska se ut å gjöras,å gårn noen
imot ä blinä int som e ska vare,så låt int ny-
modernitetera klibba sä fast på hjärnhimla din,
för då själp je ov dä på backen, å däran få du
sitte te du glott klart å insett  att  de  finns  int
nå å se.
                                       *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2015-04-20 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP