Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANALYSER AV POLISERS OMEDVETNA/MEDVETNA AVSIKTER

De flesta nyutexaminerade poliser  fr  2000-talet
tänk mest på knulla, vilket beror på att  deras  be-
skyddade   barndom   hämmade   deras  naturliga
libidos  utveckling, vilket i sin  tur  medförde  att
de anslogs med en frustrerande och komplexfylld
pubertitet, som  de i sin tur  tänkte  sig  kunna av-
programmera  i ett våldsinriktat  yrke, där  kvinn-
liga poliser lär efter rapporter vara de mest farliga
eftersom de har med verifiering  av  historien allt
att ta igen  i hämnd  av  århundraden  av  förtryck
häxproccesser mm.......det är så, tyvärr att allt går
igen....
                                           *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-20 17:06



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
.....eller outlösta orgasmer kan bli farliga.
2015-11-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De här är en socialpsykologisk tanke i allvarlig ton.
2015-04-24

  Federico Romano
Har inget gott att säga om vår polis, ja den borde vara vår, men är bara ett instrument av makten, hantlangare som det alltid har varit.. Kvinnan har glömt vad dialog innebär antar jag..
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP