Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Morgonen När Det Regnar

Vad säger dina ögon mig –det blåser och det bubblar och mörka skuggor drar förbi

Varför är Brunt fint? Vill jag Fråga –Jag har aldrig förstått varför brunt finns

Jag drömde en gång att du talade att du viskade mitt namn…

Kanske talar du till mig när jag sover – Fäller dina kommentarer som torra tårar mot min kind

Fruktans frukter skrumpnar aldrig i våra korgar

Handledshugget hopp om hjälpsamma händer…




Fri vers av Varan
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-14 21:25



Bookmark and Share


  Smultris
Det här är en sån typisk text som gör ont... jag kan inte greppa den helt, men den berör ändå... mycket...
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Varan
Varan