Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SISTE KLOKA MÄNNISKAN

P r e m i ä r ! sensation ! kom  å  se  en klok
människa i bur,alldeles nyinfångat sällsynt
exemplar och troligen det sista,kom och be-
trakta den kloka människan, den siste i sitt
slag.
                                   -
                                   




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-21 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP