Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Charles Darwin ?


TILLBLIVELSENS ORGASM

När besvikelsens ridå över livets  fullbordade scen
och erfarenheternas visdom lagt  sig som ett moln
i ens förstummade förstånd  varvid  dess oåterkall-
eliga mantel av livslögn  som idogt  inpräntats likt
ett signum i arslet på varje nyföddd " Du skall icke"
och  hjärtats  längtan och instinkternas  kränkning
av moral och etik visat  sig  vara  dödens och livets
förnekare slås de flesta av att rädsla,feghet och dår-
skap var det som hindrade  dem  från att fullborda
sina liv till fullkomlig extas  och  frihet samt att för-
enkla och förhindra det utan hejd, men  ingen upp-
lyste om dessa scensationer av  vilka  hur man blev
till  och  dess  oanade  njutningar  vars  signum  är
stjärnmärkta i universum likt tillblivelsernas orgas-
mer,detta är ett brott mot varseblivningarnas  exis-
tentiella tillblivelses tillkomst, en dysplasis felgene-
rering vilken straffar sig själv i sin onaturliga  gene-
rering.
                                                  *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-22 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kunde inte skrivit det bättre själv..
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP