Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TERAPEUTEN OCH BÖDELN

Så ! ni är i behov av att behöva ngn att tala vid ?

-Ja !

Ock !

-Ja,jag ville nog bara prata med  en levande människa...

Jamen jag är LEVANDE människa,och vad var detta ni
önskade tala vid en  levande människa om ,om jag får
fråga ?

-Ni skulle nog inte vilja prata med mig om jag sa vad
jag ville prata med er om.

Vad är det ?

-Om er själv.

Varför ? jag är tillgänglig...

-Därför att ni är "DÖD" nu ! och därmed ej mer tillgänglig.
                                                    *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-22 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP