Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skuggfylld

 

Tyst!
Faller jag i min egen skugga
Och dör

En mycket gammal sorg
Höll om min hand
Och gav den en kyss

Sand!
Sand!
Sand!

Allt jag höll i handen förblev till sand

I spegelns tunna is fanns inte mycket mer att säga
Än ordet…
SAND!

Och adjö till mig

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2015-04-23 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP