Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket ljus?

Var är ljuset?
När allt tar slut tänds en låga
en låga för att visa en in i mörkret
När vi inte orkar mer tänds en låga
Var är ljuset?




Fri vers (Fri form) av Nora Lundberg
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-23 16:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra infångning av känslan häri
2015-04-28

  Elsa Rohlén
Den här fick jag gåshud av. För det är precis så det känns ibland.
Kram
2015-04-26

  P-E-H
Få ord som betyder mycket och väcker starka känslor. Vill skriva att ljuset finns bredvid diktjaget och finns där för att fördriva mörkret...inte leda till det.

Förstår dock att det inte alltid finns där...
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nora Lundberg