Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oerhört ofint men uberviktigt meddelande: Jag har skrivit mina 50 texter som man får med gratiskontot här och har just nu inte råd att betala så ni hittar mig under kontot @Nora Märtha


Tiden fanns aldrig

Snart tar det slut
i det är jag lugn och
jag ska inte tvinga
dig
för jag älskar
dig

Tiden vi hade kvar
fanns aldrig
de sista ögonblicken
fanns aldrig tid för
och aldrig vill jag prata med dig igen

Jag ska tiga tyst och
tiden ska läka mina sår
utan känslor med hjälp av tidsfördriv
poff
raderad ur minnet

Luftvägslock
kan inte andas
svart för ögonen en
duns mot parketten
jag förstår inte
jag mår prima
ordinära blodsockernivåer
extraordinär sömn
är det du

Vad har jag tänkt
mina luftvägar är stängda för gott
mina synförmågor är i oskärpa
oavbruten ångest
oavbruten ånger




Fri vers av Nora Lundberg
Läst 518 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-10 00:35



Bookmark and Share


  Stay Golden
Thank you for minding a young loves heart, how sweet.
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nora Lundberg