Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MYTERI !

Myteri ! bilden av människor som slänger späd-
barn i havet framkallar  bilden  av  människor i
dödsskräck vars  egoism  av  självbevarelsedrift
utplånar all  heder  och  aktning och visar på en
vansinnig  ondska i att  rädde sig den som kan !
förverkar  sin egen rätt  att  leva, det  mänskliga
skeppet jorden har havererat, gått på grund och
i sank.
                                   -




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-23 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP