Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.pipsidorna.se/tobak/stm-nr512-tiger-brand.jpg


TIGERBRAND IGEN

cirkus tigerbrand stängde -61
samma år som en ny cirkus föddes
det var krattad manege och sol och hett
och så drömmar som successivt göddes

**************

på mitt jobb kommer så en plåtask  fram
hjulen börjar på en gång att rotera
morfars verkstad, som står och samlar damm
innehåller, som jag ju minns den, flera
såna  askar med vackra tigrar på
öppnar upp dessa sköna dimensioner
det finns härliga prylar man kan få                      
som man ej byter bort för millioner


LARZ GUSTAFSSON 150424




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-24 01:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
OBS! Jag tar TOTALT avstånd från allt bruk av tobak.
Det här ligger på ett annat plan.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP