Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt på din kalender!

Se på din kalender
Sätt på vilken datum du vill
Se hur långt min kärlek kommer följa dig
Jag garanterar dig tills mina andetag räcker

Efter allt, mellan sanning och lögn
Du skiljde mig från mina smärtar

Mellan våra story och de andras
Bara våran, var lik Romeo och Juliets
Så mycket hat mellan våra raser
Men så synd att du valde att följa hatet

Så kortvarig våra leende
Din kärlek var så lik de
Men så länge jag minns dig
Någonstans finns mig lite lycka




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 155 gånger
Publicerad 2015-04-24 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS