Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET KOMMER DEN TID.......

Det kommer den tid när inga nya texter finns
att  läsa,  utan  endast  de  gamla  urtida  vilka
kommer att försöka  uttydas  som  hieroglyfer
av främmande civilisationer vars intelligenser
icke kunna förstå ett tecken av vad  vi  skriftat




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-24 19:47



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
kan mycket väl bli så
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP