Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det detta min personlighet är? Den som ingen skulle tro om mig ? Jag känner mig inte klar med mitt förra liv. Men allt rusade så fort Så jag hittar inte tillbaka.....


Vägen som vägrar

Jag backar i gamla fotspår
Men finner att jag tillslut finner någon annans
Som gör mig enbart mer förvirrad

Men sedan kom jag på.
Att mina spår igenom livet har växt större
Kanske är det därför
Min fötter inte längre passar
I de jag inte trodde var mina
För det är livet som växt för stort och för fort?




Övriga genrer av Suddad
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-24 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad