Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDRA DAGAR

stillhet och lugn har sin tid

röra sig ut har sin

inkubation har sin tid

ganska så lång blev min

vi fick april i staden

efterlängtad april

lurig men ändå älskad

kol på mitt hjärtas grill

 

 

 

snart kommer det andra dagar

med fokus och inriktning

med klarhet och kraft från ovan

och omprövad inställning

snart kommer det andra dagar

men snart är vår tid här slut

och vi har lärt känna Vägen

som leder oss hem och ut

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/5 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-25 15:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Hemåt mot ljusets
underbara värld!
2015-04-30

  anits VIP
Mycket bra skaldat att leva här och nu
och känna vägen mot målet..........
2015-04-25

  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt att leva här och nu samtidigt som man har blicken riktad mot målet...fin text...
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP