Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:©MissPlanet


Vårvinds Takt

Jag skyddar dig med lyfta vingar i en takt

av hängiven kärlek blir en vårvind varm

Ett hjärta i sammetsvägarnas termik

Vår hunger som möts, mäts och mättas

av orågade  mått. Vilken sort?

 

Tongångarna registreras i mitt under 

sluter salta. ögat som från hjärtat. Stunder.

 

flyg

flyg

flyg




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-28 12:26



Bookmark and Share


  limerick
Skön poesi!
2015-04-30

  P-E-H
Underbart skaldat! Gillar allt som ryms mellan orden i dina fina dikt.
2015-04-29

  Tabac VIP
...orågade mått.

Gillas!
2015-04-28

  Lars Hedlin
Så fint :)
2015-04-28

  i af apa
vackert...
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP