Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde du??

Jag kunde inte se mig med någon annan
Du kunde inte se mig med någon annan
Vad fick dig ge rätt att dra
Slänga o mata mig ensamheten?




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-28 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS