Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tar man vägen?

När man vill älska av hela sitt hjärta, men bara låter halva slå.

När man vill känna med hela sin kropp, men bara låter händera utforska.

När man vill ge hela sin själ, men bara kan erbjuda det yttre.

Vart tar man vägen, när man inte kan ge allt man vill?

Vart tar man vägen, när historien sårar mer än tiden läkt?




Övriga genrer av dramatisk
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-29 23:24



Bookmark and Share


  Louisedottern
vet inte heller
2015-04-30

    tehdog
vet inte. men sista meningen är superb!
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

dramatisk