Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han kunde inte älska tillräckligt


han älskade henne mer än alla de saker han behövde för att överleva

men oavsett om alla celler i hans kropp skrek hennes namn



kunde han omöjligt älska tillräckligt
för att läka det han en gång förstört inom henne







Fri vers av dramatisk
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-16 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kloka ord, att trampa någon på tårna för mycket, förhindrar kärleken att nå fram. Jag önskar jag läst denna dikt för 3 år sedan - för nu upplever jag sanningen i din dikt. "Oavsett om alla celler i hans kropp skrek hennes namn kunde han omöjligen älska tillräckligt".

Fantastiskt bra beskrivet!!
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

dramatisk