Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslornas vulkan!

Mitt hjärta du blev vulkan så för gäves
Varför kastade du så mycket känslor för?
Du gjorde vad du gjorde men gav ej resultat
För din älskade la sitt öde i någon annans hand




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 192 gånger
Publicerad 2015-04-30 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS