Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stilla går dagen

 

Djupare ner!
I sorgens öppna brunna existerar jag

Tills min själ blir en del av det
Tills min sorg blir en del av det

Där syns inga ansikte än mitt
Där hörs inga röster än min

Då,
Natten sakta glider tills min kropp förblir still

Där står jag still
Där vilar jag still

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2015-04-30 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP