Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxenlandet



Smet in i vuxenland

ingen verkade märka min omognad


Det är nu en halv mansålder senare
och än har ingen avslöjat mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-01 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Mats!
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP