Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Så ointressant! Inte sant? Ewa-Britt Nilson.


Kritik på en text (1322) rick




Känns som om botten ej
ännu är nådd likt bakad pastej
under täcket spelar våren
och fåglar sjunger om åren
de kanske kvittrar om dej




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-03-02 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP