Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STADSBILDEN

stadsbilden har förändrats

människor har försvunnit

tider har stilla ändats

broar har sakta brunnit

skeppen har kastat loss och

uppslukades av dimman

skapelsen som vi ärvde

snurrar i midnattstimman

 

 

 

ramen är retuscherad

fotot är gult som liken

ivrigt romantiserad

stjärnskimrande mystiken

tidningen har bytt huvud

tidskriften har lagts ner

stadsbilden har förändras

snart gives tid ej mer

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/5 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-03 15:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Domedagen är den dag då gudomlig rättvisa slutgiltigt ska skipas.
Undergången kan vi också läsa om i Uppenbarelseboken.
Men det som ser ut som en undergång är i själva verket början till något nytt och helt enastående.
Tack för din kommentar!

2015-05-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ser ut som undergången är nära här eller om det månne kan röra sig om "Domedagen" rent av.
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP