Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våraning.

Det ringer i nallen.

Jag svarar förvånat,

när någon frågar 

om våren är här.

Nej öppna din dörr

och känn att vi månat

om grönskande ängder

som väcker begär.

 

Att mejla på datorn

och kolla i luren,

de kan vi göra

i snövinterns murr.

Men nu är det skönt

att möta naturen.

När sälgträdens hängen

är fulla av surr.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-04 14:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Våren kallar oss ut i naturen...härligt...
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP