Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång från hjärtat

Man måste känna det från innerst inne när man sjunger,
annars blir man aldrig stor.
Orden måste inte betyda något, men man måste säga allt som inte sägs.

Som Ella Fitzgerald.
Hon sätter hjärtat på utsidan.
Jag grät om jag sjöng som henne.
För hon öppnade hela känslohavet för alla att lyssna på
och vågornas sus blev den vackraste musik.

Jag sjöng om kärlek
som aldrig kunde vara
och efter halva låten
satt klumpen i halsen
så hårt att jag
inte ville
andas




Fri vers av litenfågel
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-05 22:27



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Vilket hjärtskärande slut.
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

litenfågel