Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite så...


Livet2.0

Är det inte lustigt 

precis innan jag skall lyfta

ser jag dig 

av alla

där går du

där är du

som ett ljus 

som en vacker halo

innan en

Livet2.0

och jag börjar på 

fortsättningen

med 

...äntligen.

I min vrå hittar jag blind

långt innan våra första ord

vet aldrig om du förstod. 

Min längtan efter dig innan vår tid

Är ett ögonblick millisekunder?

Delad eller hel upplevelse av ansikte mot ansikte eller del av sanningen som atomer innebär. Inväntan..ögonblick kommer i olika former..

-Hinner du ikapp mina atomer...,

på millisekunder?
---------------------------

 

Vågmotståndskurvan av en undanvind

dina konstanta hål i segel. Lagade jag dem?

Förlåt mig. Förlåt oss. Förlåt dig...,

för dina skymmande svar och mina tal.

dina bisarra tecken

din älskande sköra vilja

Om en halv minut,

blir jag äntligen människa

...igen. I en sol lättvind.

Jag färdig ställer nu slutet på 3 boken. 

Jag skall skriva så pennan brinner

och tangenterna sinar.

Är det inte en 

ljuvlig hägring

säg....




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-03 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP