Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversation

Konversation
vi pratar ständigt
att inte säga något
ett tydligt besked




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-09 18:42



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Att inte säga
ett val
en integritet
en balansövning
2015-05-10

  Larz Gustafsson VIP
"Everybody's talking but no one says a word" (John Lennon)
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP