Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen

Brytpunkt avgångshall
förväntan iklädd vitt
resonans i vin som porlar
livets sötma
får jag lov?




Fri vers av Margit Grell VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-09 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Laddat fin.
2015-07-11

  Ronny Berk
diktarjaget bjuder upp ... på ett tilltalande sätt !
2015-06-17

  KYREUS of Sweden
fin-fint
2015-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke och känsla!
2015-05-14

  Lars Hedlin
Härligt gillas mycket!
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell VIP