Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MASKROS-SLÄKTET

Likt små solar strålar de, på universums gröna äng,
maskrosbarn,maskrosföräldrar, maskrossläkte, en-
visa,härdade,oförskyllt kallade "ogräs" i konkurrens
om ängsmarkens näring.

                                               *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-11 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP