Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN EXPLODERANDE HJÄRNAN

Det var en gång en författare och filosofisk   tänkare
som alltid  överträdde  gränser  till  det okända, han
sammanfattade  alla sina intryck i en  tiotusen sidor
tjock  lunta  som  han  betittlade " DEN EXPLODER-
ANDE HJÄRNAN"  strax  efter  utgivningen  så  dog
han av  en "stroke"  åsamkad  troligtvis  av  överhett-
ning/överansträngning   av  hjärnans  blodkärl, däri
cerebrationerna uppnått sin kokpunkt likt en vulkan
släpper lös all sin energi.
Allt har sitt  pris, men oftast får man aldrig veta vad
det kommer att kosta  innan det är försent.
                                             -




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-11 21:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Varde ljus ! och sen blev det kortslutning ........
...känner en som först åkte på en stroke å blev buddhist zen.
2015-05-11

  Onomatoprofet VIP
ja, antingen får man stroke eller så blir man en buddha.
2015-05-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Så ni har fått en stroooooooooooooooooooke då !?
2015-05-11

  Onomatoprofet VIP
ja, men det ser ljust ut just i den stunden
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP