Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE KLUVNA TUNGORNAS IDIOM

Påhitteordet  " Hen"   tillhör  de  ord  man  aldrig
kan vara säker på om det  är  en man eller kvinna
man har med sig till hotellet,en"Ladyboy" kanske.
Påhitteordet  "Hen"  tillhör  de  kluvna tungornas
idiom.
Påhitteordet  "Hen"   är  inte  ett  adekvat  uttryck.
Påhitteordet "Hen"  har  perversa  ordorgier  med
allaslikavärde där alltärväl förattdetordnarsig osv
för att allt är så precis oprecist  att  det aldrig  kan
bli exakt så länge man inte talar klarspråk,men så
länge  det finns  en  troooooooooooooooo !  är  det
luuuuuuuuuuuuuuuuugnt, för  skulle vi börja veta
och sätta ordet exakt på vad allt handlar om ser vi
att det  inte  alls är så  precis som vi trooooor ! och
långt ifrån lugnt, för allt är olikt med olika  värden,
och att det ordnar sig aldrig,så länge det talas med
kluvna tungor.
                                           *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-12 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP