Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart kan du köpa dig ett EVIGT liv


ANDROID MECCANOIDEN

Den gamle dagdrömmarn, syndaren  och  livsnjutaren
uppsökte den" magiska butiken" och sa : jag  har  spen-
derat mitt liv till att lära mig hur man  ska leva och nu
när jag vet det är det försent att leva  eftersom de fysis-
ka förutsättningarna för det är  förbrukade, därför  vill
jag här hos er köpa reservdelar till  min   kropp. Butiks-
ägaren : Då får jag föreslå att ni  satsar  på den nya jap-
anska "Android meccanoid" som uppfyller  alla livskva-
liteer som en "Homo sapiens" men  med  den  extra för-
delen av att den är oemottaglig för ondska och därmed
osårbar, och  vad gäller de inre organens  funktioner är
de oförstörbara och har obegränsad livslängd,det enda
som behövs är lite olika smörjmedel,så om ni bestämm-
er er inom en månad så har vi tid planera in en överför-
ing  av  ert  medvetandes  IQ  så  är  ert nya liv klart att
börja leva I EVIGHET !
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-13 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP