Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love Bites [So Do I]

en vilja att bara glömma.
sudda ut.
radera varje minne.

bär på så mycket smärta.
så många känslor.
tankar som flyger runt.

jag älskade dig.
var beredd att göra allt.
ändra klumpen jag är för att passa din mall.

men det var inte tillräckligt.
din ork räckte inte till.
det vi hade föll samman framför mina ögon.

vill inte gråta.
för du är inte värd mina tårar.
min energi ska gå till de som uppskattar den.

men det är svårt.
för allt påminner om dig.
känner din lukt i mina lakan.

försöker att låta ilskan ta överhand.
men minnet av din kropp mot min får knäna att vika sig.
får mig att tänka att det kanske inte alls har hänt.

och det får ta tid.
det får göra ont och kännas hopplöst.
jag får vara arg, besviken, ledsen och oförstående.

men jag ska gå med huvudet högt.
dansa hela natten.
och frågetecknen kommer blekna bort när tiden läker mina sår.

fram tills dess är musiken på högsta volym och tankarna får går fritt.

för Du suger, och jag är The best damn thing. Jag ska gå runt i Tröjan du hatar, eftersom Ingenting står över mig. Jag lyfter Händerna mot himlen för jag är stolt över att This is me. Och snart ska jag landa i tanken att jag är Better of this way.





låtref:
Love Bites [So Do I] - Halestorm
Du suger - Maskinen
The best damn thing - Avril Lavigne
Tröjan du hatar - Norlie och KKV
Ingenting står över mig - Norlie och KKV, Lucia
Händerna mot himlen - Petra Marklund
This is me - Demi Lovato
Better of this way - A day to remember




Fri vers av Ellen Heiling
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-16 09:34



Bookmark and Share


  Ahmed Bashir
Allt om dig är bara perfekt. Och tro mig, det e inte ofta jag säger så!
Du är bäst!
2015-05-25

  Ronny Berk
sä välden känslan beskriven - i ord , som poesi !
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ellen Heiling
Ellen Heiling