Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
William Shakespeare (b. 23 april 1564 - d. 23 april 1616) var en engelsk dramatiker och poet, anses vara den största författare i det engelska språket litteratur/


The Queen of Swag

https://www.youtube.com/watch?v=TMNi88ALyas&index=16&list=RDjAQQ1Vlk1nE

 

 

 

The Queen of Sway.

-                    De är fel sminkade läppar,

Rena händer?

                     

där man gömmer en regional

 Otillräcklighet.

 att skapa ord,

 torterade och stympade drömmar i hjärnas rep,

genom alla fyra hjärtas kammare hörnen bara sår

 med minnen av rost,

kräver:

Låna några tårar till mig, vänligen!

Vill sätta sigill och vädertätning för den tiden har förlorats

här på hörnet av papper,

vilket är den sista biten, av min ren själ, som har blivit till låtar.

”The Magical of June Trust”?

Madrigal, 

https://www.youtube.com/watch?v=Nx0ekVnQEn8

 

 Vi sjöng inga ljud eller ord vi tag bara gömde i vänstra aula

 Vägen som väntar alla innan.

vi lade rabarber på, och sålde till hal IS koncept.

Livet liv, min vistelse i skalet av ord som lärt sig att uttala dem

de replikerna

Mitt liv är bara livet stavningen av kontinuerliga upprepningar av en övning,

Min respit simulering betyder inte död kotor perfekt dold cell och jag fortfarande frågar mig leva eller inte?

Men även en drottning andra bestämmer det.

"Skum, slem" som inte vet hur man berättar skillnaden mellan henne och honom, mellan honom och hennes personliga pronomen de, dem;

här och nu ett land och språk i ett kontinuerligt fördärv…




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2017-05-21 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP