Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag gillar er...


Poettjejer igen!

xx

Vill på detta enkla sätt

hälsa er välkomna hem igen!

 

 

xx




Övriga genrer av steffe struts
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-04-16 18:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja men du....jag sitter här på Blåkulla...fortfarande...lite medtagen av allt festande...och läser dikter på poeter.se...inte är det dax att resa hem än...det blir inte förrän imorgon...men tack iallafall
2006-04-16

  Sanningsägaren VIP
Ok, jag lovar att fundera på saken...
2006-04-16

    steffe struts
mmm... för ett helt år!
2006-04-16

  Sanningsägaren VIP
Är allt förlåtet då?
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts