Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp greppet, det är vår!




Knoppar nära bristningsgräns
under florstunt tyll

vårstark sol har drivkraft

kom min vän, kom hit
känn hur saven stiger

smärta löst i njutningsbrygd
berusad av din livskraft

släpp loss för värmen, våren, solen

du

herr ågren sparar vi till höst











Övriga genrer av steffe struts
Läst 531 gånger
Publicerad 2007-03-10 23:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt bejakande...ack ljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuva vår välkommen!!!!!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts