Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre klär i svart



Mitt inre bär svart
färgat av saknad

klädsamt


lättare att hata
än att
ja, du vet

har slutat längta
trivs
eller

funnit ro








Övriga genrer av steffe struts
Läst 584 gånger
Publicerad 2007-03-14 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

steffe struts