Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet tar tid, tiden tar liv.


det tar ett helt liv att lära sig leva

det sorgliga är
att det tar
ett helt liv
innan man
lär sig
leva

det tar ett helt liv
det
tar
ett liv

det tar ett liv
att acceptera
att man
lever

döden tar ett
liv

innan man
hinner leva




Fri vers av rimbaudesque
Läst 418 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-18 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rimbaudesque
rimbaudesque