Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova

Det jag vill är att få sova

att gå och lägga mig på kvällen i min säng

Den enda skillnaden den här gången

är att jag skulle sova längre och djupare än vanligt

För att sen vakna upp i en värld där allt är bra




Fri vers av Aldrig nöjd
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-19 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aldrig nöjd

Senast publicerade
Sova
Hennes händer
* Se alla