Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i morse


Sammansmälter


Daggkåpans tårar

späds ut med morgonens regn

Häggen doftar snö




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-05-19 14:26



Bookmark and Share


    Zernatiah
Love it!
2015-05-23

  ResenärGenomLivet VIP
En fin, lite vemodig haiku...
2015-05-22

  anits VIP
En mycket fin haiku!
2015-05-22

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-05-20

  Bo Himmelsbåge
En sorgsenvacker dikt;
där daggkåpans tårar blandas
med häggens vita snö...
där Liv o Ande andas
i en Själ
som aldrig kan dö...
2015-05-20

  Lars Hedlin
En mycket fin haiku
2015-05-20

  Monika A Mirsch VIP
... tårar ... regn ... och snö - en vår värd att minnas i kommande sommarhetta - din haiku smälter in i sinnet och fyller stunden med djupaste mening.
2015-05-20

  Chawa VIP
Läser en något förtvivlad sinnestämning då ju vårvärmelängtan är såå stor...
Fin haiku och vackert talande bild!
2015-05-19

    Birgersdotter VIP
Ja ..vilken vår!!!! Men vacker text.
2015-05-19

    ej medlem längre
Fin haiku om den kyliga våren!
2015-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
2015-05-19

    Dan Myrbeck
Vacker haiku!

Det verkar som om haiku blir mer och mer populärt på sajten, något som jag välkomnar. Jag publicerade själv en i förra veckan.
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP