Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter liv

En längtan
Så stark.
Som vore det min livmoder som skrek
Efter ett befruktat ägg
Ett embryo
Ett foster, att ombädda
Vårda
Ge näring och skydd
Jag tror jag går under.
Om jag inte får vara med om ett under
Ett mirakel
Som är ett liv
I min kropp
En längtan
Så stark.




Fri vers av Isabel.
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-20 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabel.

Senast publicerade
Längtan efter liv
* Se alla