Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samspel


Idag hörde jag

hur gräset växte, regnets

och solens magi




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-20 18:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-05-26

    Dan Myrbeck
Kan man HÖRA,
så är sommaren
verkligen på g!
2015-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
När alla komponenter är där de ska, då blir det så bra...härlig haiku...
2015-05-22

  anits VIP
En underbar haiku! Ibland kan man höra hur det växer.
2015-05-22

  Monika A Mirsch VIP
Instämmer med Anya: Den är bara så 'dräpande' god din haiku!
2015-05-22

  Anya VIP
Vilken goding. Du har förmåga att liksom plira mellan orden. Härlig text.
2015-05-21

  ULJO
Underbar haiku
2015-05-20

    Birgersdotter VIP
Underbar och kärnfull.
2015-05-20

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2015-05-20

    ej medlem längre
Bra haiku!
2015-05-20

  Chawa VIP
Regn och sol - då sker det magiskt sjungande under! Fint samspelande haiku!
2015-05-20

    ej medlem längre
Ja det går verkligen fort efter regnet.
Fin haiku!
2015-05-20

  Bo Himmelsbåge
Oh...jaa... nu växer det så det knakar...
gröna undrets magi...

Fin o lysande haiku!
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP