Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen




I natt drömde jag om den där kvällen igen. Då jag efter att ha farit runt på stans alla krogar äntligen mötte dig. Jag var full men när du log mot mig så försvann all dimma och allt det suddiga. Jag hade aldrig sett så klart som då. Vi dansade hela natten hela vägen hem till din säng där dansen fortsatte tills solen gått upp. Vi kunde inte slita oss från varandra. Men efter tre år slet du mitt hjärta itu. Smärtan jag kände då går inte att beskriva i ord. Ändå drömmer jag om dig ibland. Varför vet jag inte.
Men jag saknar inte dig. Bara känslan att älska och vara älskad.




Fri vers av Super_Robin
Läst 670 gånger och applåderad av 56 personer
Publicerad 2015-05-21 06:50



Bookmark and Share


  Ice Ice baby
Känslor som är enorma ?
2017-04-17

  Nimbus VIP
Som många tidigare skrivit: Igenkännbart. Din text lyser av en mänsklighet och på så vis också sårbarhet som tilltalar mig! Tänk om livet kunde sluta vara så komplicerat ibland.

Känner förövrigt igen mig i de två sista meningarna något så otroligt mycket.
2017-03-20

    ej medlem längre
Bra text! De två sista meningarna var väldigt väldigt bra!
2016-05-11

  Jennifer Videtorn
Sorgligt vackert. Jag ser mig själv bland dina ord.
2016-03-15

  Nellie629
igenkänningsmode
2016-02-27

  Undrar
Allt i 1 sekund typ :)
2015-11-15

  Tessires
Gripande!
Man kan känna den förtvivlan du uttrycker i din text.
Fint skrivet!
2015-10-15

  Maggan
Aj, känner igen känslan och smärtan

2015-09-27

  Amari
Saknaden av att vara älskad och ha någon att älska, kan vara mycket tärande och göra en sorgsen.
Den känslan har alltför många.
Tyvärr!
2015-09-16

  DominiQueen
Berörande på djupet. Ärligt och naket.
Och jag vill bara ha mer Robin.
Du är super på känsla och ord. Hoppas att Du känner för att skriva mer för oss, Dina fans.
Röda slängkyssar till Ditt vackra hjärtchakra.
/DominiQue
2015-07-28

    ADI Nehlin
bra skrivet, håller med nedanstående...en känsla att känna igen sig i
2015-07-23

  Tess74
Den känslan kan nog alla relatera till. Bra skrivet!
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Super_Robin
Super_Robin

Senast publicerade
Drömmen
* Se alla